ΠΡΟΦΙΛ

Η επιχείρηση μας με την διαδικτυακή επωνυμία Ntinaworkwear.com ιδρύθηκε το 2002 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας εμπόριο ενδυμάτων εργασίας/φόρμες εργασίας, μπουφάν, παντελόνια, μπλούζες φούτερ καθώς επίσης και υποδήματα ασφαλείας.

Δευτερεύουσες δραστηριότητες της εταιρίας μας είναι εμπόριο διαφημιστικών δώρων επιχειρήσεων όπως αναπτήρες, στυλούς, ρολόγια κ.α. .Άλλες υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία μας είναι το τύπωμα ή κέντημα των ενδυμάτων σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών.

Όλες οι συναλλαγές μας είναι της χοντρικής. Οι προμηθευτές των ενδυμάτων μας είναι από την ελληνική αγορά και από τις αγορές των βαλκανικών χωρών, ενώ τα διαφημιστικά μας είδη είναι μόνο από την ελληνική αγορά. Η εταιρεία μας φημίζεται για την εγγύηση που παρέχει για την άριστη ποιότητα, τη φινέτσα και καθώς για τις ιδιαίτερα προσιτές τιμές των προϊόντων , επίσης η σοβαρότητα και η συνέπεια με την οποία εκτελούνται οι παραγγελίες μας έχουν καθιέρωση στη συνείδηση των πελατών μας.

Στόχος της εταιρείας μας είναι η περαιτέρω βελτίωση της επικοινωνίας με τους πελάτες και συνεργάτες μας. Έδρα της εταιρείας μας είναι η Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα Κερκίδος 1 στον Εύοσμο.

Είμαστε πάντα στη διάθεση των ενδιαφερομένων για οποιαδήποτε απορία.

Δημοφιλή Προϊόντα

404